Release: Wargame modding suite | v0.8.0 Pre-Release

Moderators: Eugen Team, Focus Team

User avatar
Darkmil
Colonel
Posts: 2999
Joined: Mon 29 Oct 2012 15:17
Location: Lyon
Contact:

Re: Release: Wargame modding suite | v0.8.0 Pre-Release

Postby Darkmil » Sun 27 Apr 2014 22:40

wolfss wrote:I didn't go through all the topic, but i read few posts, and i have some questions:
1) Is modifying a country name and flag possible?
2) Is modifying a unit name possible without making the game crash?
3) Is modifying the unit selection in-game voice possible?
4) Is removing (NOT adding)/or switching units between opposite factions (Like a Mig for a NATO faction) possible?
5) Is modifying the game home menu screen possible?
6) Knowing that a map mod is still not available, is it possible to change to names like "Bravo" & "Alpha" etc... of the in-game territories?

Too much questions, but i am looking to have a mod for the civil war that was in my country during the 80s and were many of the Wargame: AB weapons were used, so i only look to change names/flags/voices/theme and it will become an EPIC mod for players from my country!

Thank you

Some precision added to Cpt Biggle
2) yes
3)If the sound you looking for most probably, if not no.
5)very unlikely
6) number of points are editable, name should be.
Image

User avatar
wolfss
Private First-Class
Posts: 9
Joined: Sun 27 Apr 2014 15:47
Contact:

Re: Release: Wargame modding suite | v0.8.0 Pre-Release

Postby wolfss » Mon 28 Apr 2014 10:22

Thank you, the only issue remaining is modifying factions name/flag and if that works I will proceed in learning to MOD this game to achieve what I am looking for. I also saw that some people are changing units skins which is a valuable addition to my project.
I am looking forward to hear from anyone who would like to help me through the process, send me a private message and i will explain my project.
We are here to stay!
Image

User avatar
FregFlogger
Warrant Officer
Posts: 435
Joined: Wed 5 Mar 2014 01:11
Contact:

Re: Release: Wargame modding suite | v0.8.0 Pre-Release

Postby FregFlogger » Fri 2 May 2014 20:15

Hello, im doing some texture editing but when i replace the texture with your tool and look at the modified unit in the armory my game crashes.
I am sure i didn't do anything wrong because i just replace M1 Abrams skin with M1IP one and they share the same model.
I also have noticed that when i replaced the file the size went from 3000Kb to 70b...
Could it be that your tool cannot handle WRD?
Image

Autrach998
Private First-Class
Posts: 5
Joined: Sat 25 Jan 2014 11:20
Contact:

Re: Release: Wargame modding suite | v0.8.0 Pre-Release

Postby Autrach998 » Sat 3 May 2014 09:02

Is there a way to change the amount of the credits that we and the ai start with in skirmish?

User avatar
The W:AB Noob
Lieutenant General
Posts: 4506
Joined: Fri 12 Jul 2013 22:29
Location: United States, Central Time Zone
Contact:

Re: Release: Wargame modding suite | v0.8.0 Pre-Release

Postby The W:AB Noob » Sat 3 May 2014 16:43

Autrach998 wrote:Is there a way to change the amount of the credits that we and the ai start with in skirmish?

gdconstantesoriginal
W:RD Sandbox Mod 5.0 RELEASED! Click -> Image

Autrach998
Private First-Class
Posts: 5
Joined: Sat 25 Jan 2014 11:20
Contact:

Re: Release: Wargame modding suite | v0.8.0 Pre-Release

Postby Autrach998 » Sun 4 May 2014 04:02

Where do i change the number there?

oyet728
Corporal
Posts: 31
Joined: Thu 1 May 2014 04:56
Contact:

Re: Release: Wargame modding suite | v0.8.0 Pre-Release

Postby oyet728 » Mon 5 May 2014 04:49

modding suite wont work on my comp. , it always stop responding and cloes , please help
If you wish for peace, prepare for war

User avatar
another505
More than 10 000 messages. Soldier you are the leader of all armies!
Posts: 12868
Joined: Sun 21 Jul 2013 05:18
Location: Hiatus
Contact:

Re: Release: Wargame modding suite | v0.8.0 Pre-Release

Postby another505 » Thu 8 May 2014 21:05

How do you find the instances of a certain unit ?

Im trapped in looking for the right instances at TmoduleSelector
Image
Of Salt

User avatar
enohka
Second-Lieutenant
Posts: 927
Joined: Sun 21 Oct 2012 04:25
Location: HEAP
Contact:

Re: Release: Wargame modding suite | v0.8.0 Pre-Release

Postby enohka » Sat 10 May 2014 02:59

oyet728 wrote:modding suite wont work on my comp. , it always stop responding and cloes , please help


did you install the .NET 4.5 framework? Try to run as administrator.

User avatar
jonas165
Brigadier
Posts: 3109
Joined: Sun 13 Oct 2013 06:01
Contact:

Re: Release: Wargame modding suite | v0.8.0 Pre-Release

Postby jonas165 » Mon 12 May 2014 11:27

I am unable to open the .ppk files in my ZZ_4.dat. Is this possible with the modding Suite somehow and am I just doing something wrong?

EDIT: Never mind, I got it. For anyone who might concern, you have to export the .pkk file in ZZ_4.dat first and then open it again.
Image
Alpha release. Click signature for more

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest