[Linux]Bad Performance, Please Help!

AwzemCoffee
Private
Posts: 1
Joined: Fri 3 Mar 2017 23:11
Contact:

[Linux]Bad Performance, Please Help!

Postby AwzemCoffee » Fri 3 Mar 2017 23:29

Specs:
OS: Arch Linux
Kernel: 4.9.11-1-ARCH
GPU: GTX 970
Driver:378.13
CPU: i5 3570K OC 4ghz
RAM: 8GB

Game version:
4564

Options INI:
[video]
DefaultResolutionX = 1920
DefaultResolutionY = 1080
DefaultPlacementX = 0
DefaultPlacementY = 0
DefaultMonitor = 0
VSyncInterval = 1
WindowFormStyle = 2
GraphicPreset = 0
InstancingMode = 1
AutomaticVideoMemory = true
StereoConvergenceLow = 5000
StereoConvergenceHigh = 190000
[system_values]
GAdapterVendorID = 4318
GAdapterDesc = "GM204 [GeForce GTX 970]"
DesktopWidth = 1920
DesktopHeight = 1080
OptionsVersion = 4
[advanced_video]
GraphicAPI = 2
MainRTAA = 4
MainRTDivider = 1
ShadowSmoothing = 2
ShadowRTSize = 1728
ImpostorQuality = 2
FxPreset = 3
TextureQuality = 2
TextureAnisotropy = 4
WaterQuality = 2
ShaderQuality = 0
GroundPreset = 2
OptionsDoNotDependOnCoreCount = false
CloudOn = false
DepthOfField = false
GrassAnimation = true
RenderLensFlare = true
HDRQuality = 1
MaxVideoMemory = 3072
GPUCount = 1
SSAOQuality = 0
ModelQuality = 2
VideoExportPath = c:\Video
PostProcess80s = true
[sound]
Global = 0.63
Music = 0.09
FX = 1
Ambiance = 0.5
Voices = 0.71
DynamicCompressor = 1
Playlist = 0
[language]
Text = US
Audio = US
[gameplay]
MouseTrap = true
TranslateCamera = false
[gui_hud]
IconType = 0
LabelsStyle = 1
DisplayIconsInLabels = true
LabelsMerging = 1
UnitsPerCompany = 0
LabelsSize = 3
LabelsVerticalMargin = 3
NbLinesInMultipleSelection = 2
LabelsSizeInMultipleSelection = 2
HUDSize = 0
MinimapSize = 0
ProdMenuBehavior = 0
UnitViewBehavior = 0


Hello! I recently purchased this game because of the sale but even alone paused in the setup phase on medium settings my fps is around 25 and if i zoom in its around 10~. I have no idea what the performance issue could be. It just runs awful and I reckon I should be able to run this game near max with my specs. Im also pretty sure im using propritairy drivers as well.

Any help is appreciated, thankyou!

User avatar
Shifu
Major-General
Posts: 3994
Joined: Wed 13 Jul 2011 16:06
Location: :noitacoL
Contact:

Re: [Linux]Bad Performance, Please Help!

Postby Shifu » Fri 10 Mar 2017 14:04

Please mail to eugsupport@eugen.fr
I'm currently running short on time. Hence, it takes some time until I respond. In urgent cases, consider contacting another mod.
Forum rules | A Forum's guide. | Tech Support Posting instructions & Tech FAQ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest