Search found 6 matches

Go to advanced search

by [EUG] Cybescapist
Wed 6 Aug 2014 14:07
Forum: Tech Support
Topic: [Solved][Mac] Text all scrambled
Replies: 76
Views: 4697

Re: [Mac] Text all scrambled

We need to know the different hardware on which the bug is still present. So can you provide : Machine type : (MacBook, MacBookPro, MacBookAir, ...). Model number : (Axxx, etc..). (ussualy written in the small print under the computer) Osx version : (10.6, 10.7, ..). Graphic Card : (CG model + memor...
by [EUG] Cybescapist
Thu 19 Jun 2014 12:26
Forum: Tech Support
Topic: [Arch Linux] Nothing happens on launch (AB and EE work fine)
Replies: 13
Views: 2155

Re: [Arch Linux] Nothing happens on launch (AB and EE work f

OK, back to the Intel 4000, try to update your Intel drivers and mesa, it might fix your problem. Otherwise I can't do much about this but fill a bug report in Intel's bug tracker, as the problem is clearly in their Linux drivers.
by [EUG] Cybescapist
Tue 17 Jun 2014 11:59
Forum: Tech Support
Topic: [Arch Linux] Nothing happens on launch (AB and EE work fine)
Replies: 13
Views: 2155

Re: [Arch Linux] Nothing happens on launch (AB and EE work f

For the OpenGL problems with steam as stated at the end of the PRIME page "Currently there are issues with GL-based compositors and PRIME offloading." so try to use some Xrender-based compositors such as xcompmgr. Here's another link that might help to solve your problems http://xpressrazo...
by [EUG] Cybescapist
Mon 16 Jun 2014 19:04
Forum: Tech Support
Topic: Wargame not launching (Application Error)
Replies: 6
Views: 1919

Re: Wargame not launching (Application Error)

Try to run vcredist_x86.exe or vcredist_x64.exe (x86 for 32 Bit OS, x64 for 64 Bits OS) located in the Wargame game folder \_CommonRedist\vcredist\2012\ manually. msvcp110.dll should be present in your Windows\System32 directory, otherwise there was a problem during the installation of the Redistrib...
by [EUG] Cybescapist
Mon 16 Jun 2014 18:45
Forum: Tech Support
Topic: [Arch Linux] Nothing happens on launch (AB and EE work fine)
Replies: 13
Views: 2155

Re: [Arch Linux] Nothing happens on launch (AB and EE work f

Arch Linux has not been tested, so the game might not work with your configuration. The game crashes in the Intel drivers, so the issue might be on their end. If you havent already set the graphic settings to "Very Low". Also could you run : grep -i memory /var/log/Xorg.0.log lspci -v -s $...
by [EUG] Cybescapist
Fri 13 Jun 2014 12:31
Forum: Tech Support
Topic: [Mac] Video Issues
Replies: 5
Views: 522

Re: Mac Video Issues

There is a bug in the video memory detection for GPU with more than 3GB on MAC, this should be fixed in the next patch.
Meanwhile you can solve your issue by setting MaxVideoMemory = 4096 in your option.ini file (located in home folder/Library/Application Support/Eugen/Wargame3/Saved Games/)

Go to advanced search