"Unexpected Class" Error

nikelaos85
Private
Posts: 1
Joined: Sat 4 Nov 2017 00:25
Contact:

"Unexpected Class" Error

Postby nikelaos85 » Sat 4 Nov 2017 00:49

Hello there,

I'm suddenly getting the following error immediately upon logging into the Wargame RD lobby:

"Exception

Unexpected class std::out_of_range in basic thread loop X"

where X has been one of several numbers, such as 1844 and 3300. When I click OK, I get a Runtime Error notification (attached). At first I thought this was a graphics driver issue (my drivers were a few months old, but I've played previously on them), but even after updating the driver I've been getting the same error. My Wargame RD version is ...4564. Here's my stuff -- there's no crash file being created:

DxDiag link: https://drive.google.com/open?id=1FHx02 ... YWq_yLjTF0

Spoiler : Option.ini :
[video]
DefaultResolutionX = 1920
DefaultResolutionY = 1080
DefaultPlacementX = 0
DefaultPlacementY = 0
DefaultMonitor = 0
VSyncInterval = 1
WindowFormStyle = 2
GraphicPreset = 0
InstancingMode = 2
AutomaticVideoMemory = false
StereoConvergenceLow = 5000
StereoConvergenceHigh = 190000
[system_values]
GAdapterVendorID = 4318
GAdapterDesc = "NVIDIA GeForce GTX 1070"
DesktopWidth = 1920
DesktopHeight = 1080
OptionsVersion = 4
[advanced_video]
GraphicAPI = 3
MainRTAA = 4
MainRTDivider = 1
ShadowSmoothing = 1
ShadowRTSize = 1728
ImpostorQuality = 0
FxPreset = 5
TextureQuality = 0
TextureAnisotropy = 8
WaterQuality = 0
ShaderQuality = 0
GroundPreset = 0
OptionsDoNotDependOnCoreCount = false
CloudOn = false
DepthOfField = false
GrassAnimation = false
RenderLensFlare = true
HDRQuality = 1
MaxVideoMemory = 0
GPUCount = 1
SSAOQuality = 2
ModelQuality = 2
VideoExportPath = c:\Video
PostProcess80s = true
[sound]
Global = 1
Music = 0.19
FX = 1
Ambiance = 0.5
Voices = 1
DynamicCompressor = 1
Playlist = 0
[language]
Text = US
Audio = US
[gameplay]
MouseTrap = true
TranslateCamera = false
[gui_hud]
IconType = 0
LabelsStyle = 1
DisplayIconsInLabels = true
LabelsMerging = 1
UnitsPerCompany = 0
LabelsSize = 3
LabelsVerticalMargin = 3
NbLinesInMultipleSelection = 2
LabelsSizeInMultipleSelection = 2
HUDSize = 0
MinimapSize = 0
ProdMenuBehavior = 0
UnitViewBehavior = 0


Any help in this matter would be greatly appreciated. Thanks!

Nike
Attachments
Runtime.jpg
Runtime.jpg (30.16 KiB) Viewed 94 times

User avatar
Shifu
Lieutenant General
Posts: 4104
Joined: Wed 13 Jul 2011 16:06
Location: :noitacoL
Contact:

Re: "Unexpected Class" Error

Postby Shifu » Sat 4 Nov 2017 18:07

I'm currently running short on time. Hence, it takes some time until I respond. In urgent cases, consider contacting another mod.
Forum rules | A Forum's guide. | Tech Support Posting instructions & Tech FAQ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest