Game fails to launch

NoPlanNeeded
Private First-Class
Posts: 6
Joined: Mon 2 Apr 2012 00:59
Contact:

Game fails to launch

Postby NoPlanNeeded » Sat 16 Dec 2017 06:47

Starting this week, my game will no longer launch despite multiple redownloads.

Here is the error text:
Wargame.png
Wargame.png (8.5 KiB) Viewed 288 times

NoPlanNeeded
Private First-Class
Posts: 6
Joined: Mon 2 Apr 2012 00:59
Contact:

Re: Game fails to launch

Postby NoPlanNeeded » Sat 16 Dec 2017 07:06

Just found a workaround:

Change your display resolution, then revert back to the original. Seems to be a Win 10 problem

User avatar
Shifu
Lieutenant General
Posts: 4169
Joined: Wed 13 Jul 2011 16:06
Contact:

Re: Game fails to launch

Postby Shifu » Sat 16 Dec 2017 13:21

Hm weird. Thanks for letting us know.

If any further stuff arises, you can find the support at http://www.eugensystems.com/contact-our-support/
I'm currently running short on time. Hence, it takes some time until I respond. In urgent cases, consider contacting another mod.
Forum rules | A Forum's guide. | Tech Support Posting instructions & Tech FAQ

User avatar
Shifu
Lieutenant General
Posts: 4169
Joined: Wed 13 Jul 2011 16:06
Contact:

Re: Game fails to launch

Postby Shifu » Thu 28 Dec 2017 14:51

Try the workaround NoPlanNeeded posted above. If this doesn't work, go to the URL I posted above.
I'm currently running short on time. Hence, it takes some time until I respond. In urgent cases, consider contacting another mod.
Forum rules | A Forum's guide. | Tech Support Posting instructions & Tech FAQ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests