Page 1 of 1

(LINKED) ACCESS VIOLATION 0x00000000 when using modded Campaigns

Posted: Sun 8 Jul 2018 02:53
by Major_@Vance
Been plagued by this thing, and so far, no one's provided an answer. (unfortunately, I'm unable to provide the dumps because of a "Invalid Extension" thing)
viewtopic.php?f=187&t=61489

Re: (LINKED) ACCESS VIOLATION 0x00000000 when using modded Campaigns

Posted: Sun 9 Sep 2018 23:46
by alphafoxtrot
Major_@Vance wrote:Been plagued by this thing, and so far, no one's provided an answer. (unfortunately, I'm unable to provide the dumps because of a "Invalid Extension" thing)
viewtopic.php?f=187&t=61489

I'm getting this problem as well as the screen blinking out every few seconds and not being able to connect to the server...

EDIT:

The file validation has kept finding 9 files that haven't been validated... just like the last time this happened... this is in addition to the fact that my internet provider is being an ass in their push for their new service...

Re: (LINKED) ACCESS VIOLATION 0x00000000 when using modded Campaigns

Posted: Mon 10 Sep 2018 13:24
by Aankara
Hello to both of you!

Sorry to hear about these issues.
If you haven't done it already please contact our support here https://www.eugensystems.com/contact-our-support/ and give as many details as possible so we can start helping you.

Re: (LINKED) ACCESS VIOLATION 0x00000000 when using modded Campaigns

Posted: Mon 10 Sep 2018 19:41
by alphafoxtrot
Aankara wrote:Hello to both of you!

Sorry to hear about these issues.
If you haven't done it already please contact our support here https://www.eugensystems.com/contact-our-support/ and give as many details as possible so we can start helping you.

I've already sent a ticket and I haven't heard from support yet...