Page 1 of 1

Crash when trying to access the Decks?

Posted: Sun 19 May 2019 22:30
by Major_@Vance
Recently, even after I reinstalled it - Red Dragon - Vanilla or with mods crashes anytime I try to access the Battlegroup Decks. Anyone know why that is? Thanks.

Re: Crash when trying to access the Decks?

Posted: Sun 23 Jun 2019 00:36
by Shifu

Re: Crash when trying to access the Decks?

Posted: Mon 13 Jan 2020 23:21
by Whiskers
Was this issue resolved at all? I am having the same issue.
3 Fresh installs,
Drivers up to date.

Any help would be appreciated.

Re: Crash when trying to access the Decks?

Posted: Wed 19 Feb 2020 03:34
by Ddraig
Whiskers wrote:Was this issue resolved at all? I am having the same issue.
3 Fresh installs,
Drivers up to date.

Any help would be appreciated.

If it hasn't been resolved yet, a bugged (or previously modded) deck might be the cause of this.
If you at one point modded Wargame and made a deck, you have to delete those modded decks before uninstalling the mod. If you don't, it crashes. The only other way to resolve this I know of is to wipe ALL your decks in PROFILE.wargameprofile .

Decks are stored in the .profile file in your Steam userdata (Steam/userdata/[your steamID]/251060/remote folder), which is saved in Steam Cloud by default.
Globally disabling Steam Cloud (in the Steam program, Steam>settings>Cloud), deleting the .profile file (I'd make a backup first, just in case), set Steam to offline mode and start Wargame to verify it's not caused by that

Re: Crash when trying to access the Decks?

Posted: Fri 6 Mar 2020 18:13
by Whiskers
Thank you I will try this right now!

Re: Crash when trying to access the Decks?

Posted: Fri 27 Mar 2020 13:18
by Whiskers
Thank you a million! This fixed my issue!

Re: Crash when trying to access the Decks?

Posted: Fri 5 Jun 2020 23:26
by Veers74
Same thing happens to me. I'm trying that fix now. Fingers crossed.

10v10 and and airland game problem

Posted: Wed 10 Jun 2020 00:49
by Alphasla
Hey please help me with my game wargame

User name Alphasla

Am using imac
When everyone i try to pay the wargame: airland battle it keep showing, "failled to start process for wargame: airland battle, 32-bit application are no longer supported in macos 10.15."


Please help me out.