The W:RD Sandbox Mod (5.4.2) [THE ULTIMATE SANDBOX]

Truppenterror
Private
Posts: 1
Joined: Mon 4 Dec 2017 23:42
Contact:

Re: The W:RD Sandbox Mod (5.4.2) [THE ULTIMATE SANDBOX]

Postby Truppenterror » Mon 4 Dec 2017 23:45

If I want to create a deck and choose "infinite units", I can not use Finland and Yugoslavia. Do i need all DLCs, including Israel and the Netherlands? I do not have these two.

nvandam2
Private
Posts: 1
Joined: Sun 10 Dec 2017 18:53
Contact:

Re: The W:RD Sandbox Mod (5.4.2) [THE ULTIMATE SANDBOX]

Postby nvandam2 » Sun 10 Dec 2017 18:56

Anyone post a tutorial on how to install the mod for MAC, i cant seem to figure it out.

Para911
Corporal
Posts: 48
Joined: Sat 18 Feb 2012 18:55
Location: Germany
Contact:

Re: The W:RD Sandbox Mod (5.4.2) [THE ULTIMATE SANDBOX]

Postby Para911 » Thu 14 Dec 2017 21:40

I'm experiencing a very strange problem.


Whenever I start a skirmish with the sandbox mod enabled I "win" the match after 0 seconds. As soon as the preparation timer ends the game instantly jumps to the game results screen.


Even happens when I start a multiplayer session with AI only.


I completely deleted my gamefolder and profile and redownloaded it through Steam. I created a new profile by deleting my current one while Steam is in "offline mode". What could be the cause of this? I've only found one other post about this particular problem and it told me to do all the things I already tried.



I'm using Windowns 10 64-bit, GTX 980 with up-to-date drivers, Wargame is patched trough Steam, I own all the DLC.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests