Well then...

User avatar
The W:AB Noob
Lieutenant General
Posts: 4564
Joined: Fri 12 Jul 2013 22:29
Location: United States, Central Time Zone
Contact:

Well then...

Postby The W:AB Noob » Mon 6 Jul 2015 07:08

So, I just found how to create slots for more than 9 units in a category, and it's actually really simple.

1. Go to TShowRoomDeckRuleManager in everything.ndfbin
2. Change a value in DefaultSlotMatrix to something above 5. If you don't know:
3 = Logistics
10 = Recon
9 = Armor
6 = Infantry
13 = Support
8 = Vehicle
11 = Helicopter
7 = Plane
12 = Navy
For example, I changed Plane to 11.
3. Add more Int32 values in the corresponding map in DefaultCostMatrix.
In the same example, I added two more 1's in the Plane category.

And now it works! The only problem is that you can't see it in the deck/armory. However, in a game, horizontal scroll that appears in campaign shows up, so you can use all the units.

Image

EDIT: It was a Bullfrog Moment
Last edited by The W:AB Noob on Mon 6 Jul 2015 07:48, edited 1 time in total.
W:RD Sandbox Mod 5.4.2, the Final and Ultimate Patch Click -> Image

User avatar
another505
More than 10 000 messages. Soldier you are the leader of all armies!
Posts: 13128
Joined: Sun 21 Jul 2013 05:18
Location: Hiatus
Contact:

Re: Well then...

Postby another505 » Mon 6 Jul 2015 07:15

Nice find!
Image
Of Salt

User avatar
rex88
Lieutenant
Posts: 1467
Joined: Sun 11 Jan 2015 12:18
Location: Land of Iced Cappuccino. Why buy a mattress anywhere else?
Contact:

Re: Well then...

Postby rex88 » Mon 6 Jul 2015 07:27

this is nice
Image
Thanks to kiheerSEDMAN for making this signature.

User avatar
MenDuck
Major
Posts: 1880
Joined: Sat 6 Sep 2014 23:03
Contact:

Re: Well then...

Postby MenDuck » Mon 6 Jul 2015 14:06

Good find, Noob. It wouldn't be really possible without the scroll though.

User avatar
ace_Ad
Sergeant First-Class
Posts: 123
Joined: Tue 18 Feb 2014 21:42
Location: Leipzig. The better Berlin. ...according to the NY Times :)
Contact:

Re: Well then...

Postby ace_Ad » Mon 6 Jul 2015 19:04

Nice one :)

User avatar
Darkmil
Brigadier
Posts: 3023
Joined: Mon 29 Oct 2012 15:17
Location: Lyon
Contact:

Re: Well then...

Postby Darkmil » Wed 8 Jul 2015 04:19

It worked great for me ! 15 slot in each cat and no crash :D
Image

User avatar
The W:AB Noob
Lieutenant General
Posts: 4564
Joined: Fri 12 Jul 2013 22:29
Location: United States, Central Time Zone
Contact:

Re: Well then...

Postby The W:AB Noob » Wed 8 Jul 2015 05:09

Darkmil wrote:It worked great for me ! 15 slot in each cat and no crash :D

Just tried 15 for each cat and wow, that's fun! Coalitions have a totally new flavor!

You know your decks are awesome if their export codes looks like this:
WHngxuhSPWN0KR6SxfCPSWL4R62ufCPW1z4R62ufCPSAMrvMnwBMpGSxfAli+CZ7YlkUrrIpXLqQgcjhBZFCgDVhk0FIpoKRIbR6Yaj0hsdlLBFRioxYIgkQSI0kaSRpI1CaMVGKlgSwJJAnWT5IKEECeRPInqT1J5k8zRxhMu8XeMLmEyBBh8w+WOCrhVzTRps0uaXNKS/ZfoxIYksRWIi9Rbwt4YOI/EfmPjHwxgYw
W:RD Sandbox Mod 5.4.2, the Final and Ultimate Patch Click -> Image

User avatar
terroru11
Corporal
Posts: 27
Joined: Wed 16 May 2012 17:00
Contact:

Re: Well then...

Postby terroru11 » Sun 11 Oct 2015 18:09

hi...:)

hmm i cant do that (beaqcue english isnt my main language or im too stupit heheh)

as you say find Tshowroomdeckrulemamager that i found:D
and i found too defaoult slot matix

but than
i klick defaultslotmatirix..(collection 9)<--cant change
than opend a new row down there...with map /map 3:9 and so on ..so what i sould put to 5?

User avatar
The W:AB Noob
Lieutenant General
Posts: 4564
Joined: Fri 12 Jul 2013 22:29
Location: United States, Central Time Zone
Contact:

Re: Well then...

Postby The W:AB Noob » Sun 11 Oct 2015 18:28

Don't make a new row. Where it says 3:5, change to 3:9 if you want 9 slots in the Logistics category.
W:RD Sandbox Mod 5.4.2, the Final and Ultimate Patch Click -> Image

User avatar
terroru11
Corporal
Posts: 27
Joined: Wed 16 May 2012 17:00
Contact:

Re: Well then...

Postby terroru11 » Sun 11 Oct 2015 18:43

ok i changed the 3:9 to 3:12

but than in game its still 9 slots...not 12...hmm (i open the v610 dat)...maybe its on a older one?
i know mistake:D

3. Add more Int32 values in the corresponding map in DefaultCostMatrix.
In the same example, I added two more 1's in the Plane category.

i add 3 more row into map and than the int32 but..still 9 sould be 12:(

Return to “Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests