[Tool] Rage Wargame RCON Tool FX

Rage432
Private
Posts: 4
Joined: Mon 9 Feb 2015 11:42
Contact:

[Tool] Rage Wargame RCON Tool FX

Postby Rage432 » Tue 12 Jan 2016 20:01

Inspired by Wolfs Wargame RCON by GeneralWolf I wrote my own version of it. It's written in Java, mainly to improve my skills in that language. So I hope there are no hard feelings for taking your settings layout, GeneralWolf, but the components are already laid out in the best way, you did a great job here! You are in the credits! ; )

Special thanks to ElMariachi for sending me all the pictures of the maps.


Rage Wargame RCON Tool FX:


Changelog: latest Version 1.0.1-Beta
Spoiler : Changelog :
Changelog 1.0.1-Beta:
  • fixed an icon not shown on connect

Features
  • switching players
  • filtering maps, no naval, mappack #1 ,#2
  • ...go explore them there are mainly self-explanatory and intuitively

Screenshots
Main Application
Map Navigation

Download & Install
Since its a Java applications it can run on every OS if the right Java Runtime is installed already.
FX by the way stands for the new GUI library in Java so you can imagine you need the latest Java Runtime which ist
at least: Java Version 8 Update 66

For convenience I made a standalone where you don't have to bother about the Java version at the cost of the programs size.
So Windows user have 2 options:

Windows
1. Option:
If you haven't already at least Java Version 8 Update 66 get it here:
http://www.java.com/de/download/

"Rage RCON Tool FX.exe" Download: http://www102.zippyshare.com/v/sFQNzfkH/file.html
VirusTotal.com
Totalsize: approx. 6 Mb.

OR

2. Option:
Get the standalone version where the Java runtime is included extract it and ready.
It won't interfer with any other Java-version installed.

"Rage Wargame RCON Tool FX.rar" Download: http://www102.zippyshare.com/v/NoSyhe46/file.html
VirusTotal.com
Downloadsize: 54 Mb
Why so big? Because as I already said the Tool itself is still 6 Mb the rest is the runtime of Java.


All (other) Platforms
Need at least: Java Version 8 Update 66 and get the runnable Jar-File.

"Rage RCON Tool FX.jar" Download: http://www102.zippyshare.com/v/OB7Ta3rP/file.html
VirusTotal.com

Known Bugs
  • "Wargame Mode" can be jerky while positioning depending on the Video card. I need feedback here please.

Feedback is welcomed warmly, any problems, bugs or ideas post it.

Thanks and have fun!

Cheers Rage
Last edited by Rage432 on Wed 13 Jan 2016 00:18, edited 2 times in total.

User avatar
Shifu
Lieutenant General
Posts: 4104
Joined: Wed 13 Jul 2011 16:06
Location: :noitacoL
Contact:

Re: [Tool] Rage Wargame RCON Tool FX

Postby Shifu » Tue 12 Jan 2016 20:54

Changed topic type to: Sticky.
I'm currently running short on time. Hence, it takes some time until I respond. In urgent cases, consider contacting another mod.
Forum rules | A Forum's guide. | Tech Support Posting instructions & Tech FAQ

ahuimanu
Private
Posts: 4
Joined: Sun 10 Jan 2016 00:52
Contact:

Re: [Tool] Rage Wargame RCON Tool FX

Postby ahuimanu » Sat 20 Feb 2016 20:33

Great tool. Could you please update to Map Pack #3?

Thanks.

lasselmh
Private
Posts: 1
Joined: Mon 12 Oct 2015 17:55
Contact:

Re: [Tool] Rage Wargame RCON Tool FX

Postby lasselmh » Thu 25 Feb 2016 18:27

Hey Rage

Im using Nitrado to host my WG server. trying to use your RCON as the support team there recomanded. but when i put in my ip and PW im geting up successesfully connected. but 5 sec afther im disconected again "for some reason", you know any reason this happends`?

Rage432
Private
Posts: 4
Joined: Mon 9 Feb 2015 11:42
Contact:

Re: [Tool] Rage Wargame RCON Tool FX

Postby Rage432 » Thu 3 Mar 2016 20:05

Sorry no tIme atm to update to #3 but for the time being you can set the maps manually by entering in the upper right corner "Custom Commands" : setsvar Map Conquete_2x3_Montagne_1
for Death row conquest for example.

FLX wrote:BTW here are the network names for the new maps :

Death row conquest : Conquete_2x3_Montagne_1
Death row destruction : Destruction_2x3_Montagne_1

Operation Chromite conquest : Conquete_3x2_Haenam_Alt
Operation Chromite destruction : Destruction_3x2_Haenam_Alt

Snake Pit conquest : Conquete_3x3_Thuringer_Wald
Snake Pit destruction : Destruction_3x3_Thuringer_Wald

Crossroads conquest : Conquete_3x3_Thuringer_Wald_Alt
Crossroads destruction : Destruction_3x3_Thuringer_Wald_Alt

Heartbreak Ridge conquest : Conquete_4x3_Gjoll
Heartbreak Ridge destruction : Destruction_4x3_Gjoll

The Crown of Crags conquest : Conquete_3x3_Asgard
The Crown of Crags destruction : Destruction_3x3_Asgard


------------------------------------------

lasselmh wrote:Hey Rage

Im using Nitrado to host my WG server. trying to use your RCON as the support team there recomanded. but when i put in my ip and PW im geting up successesfully connected. but 5 sec afther im disconected again "for some reason", you know any reason this happends`?


Sounds like something wrong with the ports of your serverconfig: Check if the port is really reachable (firewall?) and Rcon supported is enabled in the wargame server config.

Cheers Rage

User avatar
molnibalage
General
Posts: 6550
Joined: Thu 1 Aug 2013 22:54
Location: Hungary
Contact:

Re: [Tool] Rage Wargame RCON Tool FX

Postby molnibalage » Mon 5 Sep 2016 20:45

How can be used this? Is there any tutorial or manual..?
What IP and what ports shall be used?

Is there a better and easier way to create a sever?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest