hi , you broke sli in the newest patch of the reboot edition

Uppy
Sergeant First-Class
Posts: 132
Joined: Thu 14 May 2015 00:11
Contact:

hi , you broke sli in the newest patch of the reboot edition

Postby Uppy » Sat 13 Aug 2016 11:57

hi ,

you broke sli configuration in the newest patch of act of aggression reboot edition

thanks

Fixit
First Sergeant
Posts: 248
Joined: Tue 9 Aug 2016 14:36
Contact:

Re: hi , you broke sli in the newest patch of the reboot edition

Postby Fixit » Tue 16 Aug 2016 11:53

Hi,

Can you be more precise about what is occuring now (and what is different with the situation before the patch)?

Thanks !
Image

Uppy
Sergeant First-Class
Posts: 132
Joined: Thu 14 May 2015 00:11
Contact:

Re: hi , you broke sli in the newest patch of the reboot edition

Postby Uppy » Tue 16 Aug 2016 20:51

Hi ,

Well sli is not working 1% usage on the second gpu , im not tottaly sure if its nvidia driver update who broke or the latest reboot edition patch , all i could say scaling was awesome and now 1 gpu only work , ill give vanilla a try to see if sli still working there

Uppy
Sergeant First-Class
Posts: 132
Joined: Thu 14 May 2015 00:11
Contact:

Re: hi , you broke sli in the newest patch of the reboot edition

Postby Uppy » Tue 16 Aug 2016 21:01

Uppy wrote:Hi ,

Well sli is not working 1% usage on the second gpu , im not tottaly sure if its nvidia driver update who broke or the latest reboot edition patch , all i could say scaling was awesome and now 1 gpu only work , ill give vanilla a try to see if sli still working there


ok tested vanilla , working like charm 70% gpu usage on both <3

you broke it with the latest patch in the rebooted edtion ,

if you can fix that i appreciate it , since i'm a reboot edition player

thanks

Fixit
First Sergeant
Posts: 248
Joined: Tue 9 Aug 2016 14:36
Contact:

Re: hi , you broke sli in the newest patch of the reboot edition

Postby Fixit » Thu 18 Aug 2016 14:59

It seems that it's not a problem on our side, so that's not something we can fix.

If we find a solution to avoid this problem we'll tell it to you but it seems that we can't do anything for you :(.

Sorry.
Image

Uppy
Sergeant First-Class
Posts: 132
Joined: Thu 14 May 2015 00:11
Contact:

Re: hi , you broke sli in the newest patch of the reboot edition

Postby Uppy » Thu 18 Aug 2016 16:19

Fixit wrote:It seems that it's not a problem on our side, so that's not something we can fix.

If we find a solution to avoid this problem we'll tell it to you but it seems that we can't do anything for you :(.

Sorry.



but how come act of aggression vanilla , works flawlessly with sli and not reboot edition ? i'am pretty pretty sure reboot edition sli was working before the last patch :/

Fixit
First Sergeant
Posts: 248
Joined: Tue 9 Aug 2016 14:36
Contact:

Re: hi , you broke sli in the newest patch of the reboot edition

Postby Fixit » Fri 19 Aug 2016 09:34

We'll still search for a solution if we find it, retest it after the next patch or by changing your nvidia driver or anything like that. Maybe there is a solution on this side.
Image

Uppy
Sergeant First-Class
Posts: 132
Joined: Thu 14 May 2015 00:11
Contact:

Re: hi , you broke sli in the newest patch of the reboot edition

Postby Uppy » Fri 19 Aug 2016 10:16

hi , i fixed Sli , by renaming ActofaggressionRE.exe to actofaggression.exe , and renamed vanilla to actofaggression1.exe

it seems that act of aggresssionre.exe has no sli profile whatsoever

Fixit
First Sergeant
Posts: 248
Joined: Tue 9 Aug 2016 14:36
Contact:

Re: hi , you broke sli in the newest patch of the reboot edition

Postby Fixit » Fri 19 Aug 2016 15:26

Okay nice !
Image

Return to “Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest