Unplayable even on lowest setting

akheraCZ
Specialist
Posts: 19
Joined: Fri 10 Feb 2012 20:20
Contact:

Unplayable even on lowest setting

Postby akheraCZ » Fri 10 Feb 2012 20:25

Hi. I was really looking forward to this game, but I can't play it. Even on the lowest graphical setting with all effects off and lowest resolution it's unplayably slow. I could run RUSE on almost highest setting. Here are my hardware specs:
Intel Core i5 (2.66 GHz)
nVidia GTS 250 (1 GB RAM)
4 GB of RAM
Windows 7 64-bit

I'll be thankful for any advice or fix.

User avatar
Furios
Sergeant Major
Posts: 267
Joined: Thu 30 Jun 2011 12:16
Contact:

Re: Unplayable even on lowest setting

Postby Furios » Fri 10 Feb 2012 20:31

Try changing the setting in Dx9 API to see if there is any change.
Image

akheraCZ
Specialist
Posts: 19
Joined: Fri 10 Feb 2012 20:20
Contact:

Re: Unplayable even on lowest setting

Postby akheraCZ » Fri 10 Feb 2012 20:42

Never mind now - updating the drivers helped. I can run it on high now. But thanks for a quick reply anyway :)

trelosakis
Private
Posts: 1
Joined: Fri 10 Feb 2012 20:38
Contact:

Re: Unplayable even on lowest setting

Postby trelosakis » Fri 10 Feb 2012 20:48

Hi, i seem to have the same problem
the game does not even start
my system is
Intel core 2 quad q6600 at 2.4 GHz
4 gb ram
ati xd 3870 x2
windows 7 ultimate 64 bit
also there is always a crash message
I have also updated my drivers and still no change

Thanks

User avatar
Furios
Sergeant Major
Posts: 267
Joined: Thu 30 Jun 2011 12:16
Contact:

Re: Unplayable even on lowest setting

Postby Furios » Fri 10 Feb 2012 21:02

trelosakis wrote:Hi, i seem to have the same problem
the game does not even start
my system is
Intel core 2 quad q6600 at 2.4 GHz
4 gb ram
ati xd 3870 x2
windows 7 ultimate 64 bit
also there is always a crash message
I have also updated my drivers and still no change

Thanks


What message is?
Image

Lusketrollet
Sergeant
Posts: 70
Joined: Sat 11 Feb 2012 00:26
Contact:

Re: Unplayable even on lowest setting

Postby Lusketrollet » Sat 11 Feb 2012 00:31

Hi. I was really looking forward to this game, but I can't play it. Even on the lowest graphical setting with all effects off and lowest resolution it's unplayably slow. I could run RUSE on almost highest setting.


I'm having the same problem. My game runs at around 7 FPS, at most.

My computer:

Two Radeon HD 6990s in CrossFire.
Intel Core-i7 950 CPU.
6GB RAM.
Windows 7 64-bit.
The game runs from a fast SSD-drive.

Hi, i seem to have the same problem
the game does not even start


"trelosakis", please read before posting. The OP's problem is that the game runs at unplayably low FPS, not that it doesn't start, at all. You don't have the same problem at all, so make a separate thread.

User avatar
Furios
Sergeant Major
Posts: 267
Joined: Thu 30 Jun 2011 12:16
Contact:

Re: Unplayable even on lowest setting

Postby Furios » Sat 11 Feb 2012 00:46

Lusketrollet wrote:
I'm having the same problem. My game runs at around 7 FPS, at most.

My computer:

Two Radeon HD 6990s in CrossFire.
Intel Core-i7 950 CPU.
6GB RAM.
Windows 7 64-bit.
The game runs from a fast SSD-drive.


So in CrossFireX

What version of Catalyst?
Try to switch Dx9 and DX11 API to perform a comparison.
Image

FrostyBud
Private
Posts: 3
Joined: Sat 11 Feb 2012 01:27
Contact:

Re: Unplayable even on lowest setting

Postby FrostyBud » Sat 11 Feb 2012 03:21

mine 2 is 7fps

User avatar
InAUGral
Corporal
Posts: 35
Joined: Sat 5 Nov 2011 02:19
Contact:

Re: Unplayable even on lowest setting

Postby InAUGral » Sat 11 Feb 2012 06:36

I have isolated an issue where the game stops responding after applying Vsync on.

Return to “Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest