Nick mi je ponekad 'Vodoinstalater' ali je standardno 'Ribar'.
Nadam se da cemo okupiti jos vise ljudi sa Balkana

DrugMare wrote:postalo je nemoguce igrati sa random ljudima....ovih dana sam probao nesto posle duzeg vremena,pa to nije normlano sta izvode XD nisam ja neki genije,al ne moze covek ni sam da igra
Infinite wrote:pozdrav iz Zagreba ljudiDrugMare wrote:postalo je nemoguce igrati sa random ljudima....ovih dana sam probao nesto posle duzeg vremena,pa to nije normlano sta izvode XD nisam ja neki genije,al ne moze covek ni sam da igra
čovjek je sve više-manje rekao,katkad nemogu vjerovati kakve ljudi deckove slažu i kako ih primjenjuju.Nije da sam neki pro++ ali imam vec cca 200 game-ova samo u RD-u i fali mi ekipe koja je sposobna koordinirati psihomotoričke i vokabularne funkcije preko TS-a
Drrty-D wrote:
Pozdrav Mare i i Infinite.Ljudi moji bježite od random suigrača kao što ćemo od ebole uskoro svi.
Kontaktirajte Argusa,njih ima puno i dosta su aktivni i igraju Destruction kao vas dvojica ako mogu pogađati.
Možete dodat mene ili Ribara preko Steam-a isto ako ste za Conquest,ali stvarno vam kažem,bolje igrajte 1vs1 Ranked nego sa randomima gubiti vrijeme i živce,više ćete napredovati i naučiti u 1vs1 Ranked nego sa njubarčinama koji odabiru jedinice po izgledu.
Infinite wrote:Drrty-D wrote:
Pozdrav Mare i i Infinite.Ljudi moji bježite od random suigrača kao što ćemo od ebole uskoro svi.
Kontaktirajte Argusa,njih ima puno i dosta su aktivni i igraju Destruction kao vas dvojica ako mogu pogađati.
Možete dodat mene ili Ribara preko Steam-a isto ako ste za Conquest,ali stvarno vam kažem,bolje igrajte 1vs1 Ranked nego sa randomima gubiti vrijeme i živce,više ćete napredovati i naučiti u 1vs1 Ranked nego sa njubarčinama koji odabiru jedinice po izgledu.
Živio,
Pokušavam balansirati destruction i conquest u nekakvom normalnom omjeru,no moram priznati da mi je stvarno vec dosta microanja ATACMSa i SMERCHa u pub destructionu![]()
s obzirom da vas nisam uspio naci na steamu (osim ribara,tito ga je otkrio) slobodno me addajte. infiniterid3 je acc name
i drrty-d s obzirom da si marshall jel te možemo tlačiti za neke teasere i info vezane uz novi dlc? ili si pod zavjetom šutnje?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests