Wargame Airland Battle won't work

Kevgames1920
Private
Posts: 1
Joined: Sun 26 Nov 2017 18:28
Contact:

Wargame Airland Battle won't work

Postby Kevgames1920 » Sun 26 Nov 2017 18:46

I bought Wargame ALB today and it won't work. The loading screen comes up and then it fades black and says:

Critical error: Unable to create graphic device
Reason:
ChangeMode faliure

I click ''ok'' and then pops a new message :

Microsoft Visual C++ Runtime Libary

Runtime Error!
Program: ...earn\steamapps\common\Wargame Airland Battle\wargame2.exe
This application has requested the Runtime to terminate in an unusal way.
Please contact the application's support team for more information.


My Graphic card is : Intel(R) G45/G43 Express Chipsett


Thanks,Kevin

User avatar
Shifu
Lieutenant General
Posts: 4104
Joined: Wed 13 Jul 2011 16:06
Location: :noitacoL
Contact:

Re: Wargame Airland Battle won't work

Postby Shifu » Sun 26 Nov 2017 22:49

1. Ensure that your graphic card is strong enough for Wargame. In case of two cards, ensure that your dedicated card (and not some onboard card) is used.
2. Verify that your drivers are up-to-date.
3. Contact support at http://www.eugensystems.com/contact-our-support/
I'm currently running short on time. Hence, it takes some time until I respond. In urgent cases, consider contacting another mod.
Forum rules | A Forum's guide. | Tech Support Posting instructions & Tech FAQ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests